Botox – Vad är det?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är till för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Ingrepp med botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, osynliggöraarga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Botox Stockholm, Göteborg | Pris från 2 000 kr | MyBotox Clinic

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn Botoxbehandling göteborg ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Botox Göteborg pris

Botox varierar i pris. Beroende på vad det är som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox varierar priserna.

Exempelvis om du villgörabotox panna,botox argrynka eller botox gummy smile för att nämna ett par av områdena som går att behandla.

En detaljerad offert ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöver habehandling med botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbehandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenomproceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling eller om du har gjort botoxförut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gedig all information om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>