Estetikkliniken

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi är en klinik som behandlar det mesta inom fillers och botox. På vår skönhetsklinik verkar legitimerad personal som behandlar områdena fillers och botox. Våra behandlare utmärker sig för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.
Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige https://www.gotaklinik.se/.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och de behandlingar som du gör hos oss. Vi vill bli ett alternativ för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.Personalised cosmetic - Cremology

Filler Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, utan att vara en legitimerad klinik. På vår skönhetsklinik finns specialiserad och certifierad personal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Vi gör allt för att våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.
Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox kråksparkar, botox glabella eller botox käke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Ni diskuterar vilket område du behöver ha botox injicering, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Botox injektion – Procedur?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din behandlare för att gå igenom steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort behandling med botox tidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>