SUP – Vad är det?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en träningsformsom har blivit väldigtpopulärrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. SUPfungerar som så att en person står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en stand up paddle.STAND UP PADDLE

Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din SUP i de flesta vattentyper och drag. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vilkenvattentyp som du har din StandUpPaddleboard i.

SUP Paddleboard

Det viktigaste för SUPär att välja en relevantpaddleboard. Du kommer att märka stora skillnader medSUP om du har valt enpaddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet.SUPfinns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddelbräda är gjord för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du intevillblåsa upp din SUP varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den tar lite plats och du kan ha med den på resan och utforska nya vattendrag när du reser.

SUP – SUP Yoga

Inom SUP kan du göra det mesta och med den anpassningsbaraSUPbrädanfinns alla möjligheter att utveckla träningsformen.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddle.Fenomenet SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.

SUP Stockholm

SUP är väldigt populärt i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.Standup paddling är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är skinande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärPaddleboard något som passar förbåde nybörjaren och experten.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>